به گزارش هفت چشمه به نقل از راه دانا، از زمان آغاز مذاکرات هسته اي ايران و 5+1 طرف غربي بارها سعي داشته است از طرق مختلف فشارهايي را به ايران وارد سازد تا مذاکره کنندگان ايران از حقوق مسلم ملت ايران کوتاه بيايند.
اين اقدامات با کمک کشورهاي ديگري که در مذاکرات حضور نداشتند با اين هدف انجام مي شد که چهره قانونمند ايران تحت تاثير قرار گرفته و در افکار عمومي جهاني خدشه دار شود.
با اين وجود در آخرين اقدام طرف غربي، خبرگزاري آمريکايي رويترز به نقل از اف بي آي اعلام کرده است که احتمال حمله سايبري ايران به وزارت جنگ، شرکت هاي انرژي . نهادهاي آموزشي آمريکا وجود دارد.
در اين خبر رويترز که به سرعت در رسانه هاي ديگر آمريکايي و انگليسي منتشر شده است، آمده است: اين عمليات سايبري از نوع حملاتي ست که هفته گذشته شرکت امنيت اينترنتي سايلناس اينکورپوريشن از آن خبر داده و هدف آن را سازمان هاي زيربنايي مهم در سراسر جهان اعلام کرده بود. سايلانس از 50 قرباني در 16 کشور، تحت عنوان عمليات ساطور(کليور) خبر داده بود. آمريکا نيز در ميان اين کشورها قرار داشت.

رويترز مدعي شده است: دست داشتن هکرهاي ايراني در حمله هاي سايبري روز به روز افزايش مي يابد.
تغيير تاکتيک ايران هراسي از جنگ رودررو تا جنگ سايبري
اقدامات ايران در سال هاي اخير در جهت اعتماد سازي و همچنين ارسال پيام هاي طلح طلبانه به جهانيان شرايطي را براي طرف غربي و آمريکايي ايجاد کرده است که ديگر پروژه هاي ايران هراسي از طريق مطرح کردن احتمال حمله نظامي و رودر روي ايران با شکست روبرو شود.
اين مسئله که توانايي ايران در حوزه هاي نظامي بيش از آن است که طرف غربي از آن اطلاع دارد، يک امر بديهي است؛ زيرا در حوزه هاي نظامي اين مساله جزو اطلاعات محرمانه است و در تمامي کشورهاي جهان رعايت مي شود. به همين دليل هم طرف غربي نمي تواند از اين رويکرد در جهت منافع خود سوء استفاده کند.

با اين وجود در کنار اين شرايط جبهه مقابل ايران براي آن که بتواند پروژه ايران هراسي خود را کماکان ادامه دهد وارد فاز جديدي از آن يعني ايران هراسي در حوزه حملات سايبري شده است.
پروژه اي براي امتياز گيري در مذاکرات
فاز جديد ايران هراسي در شرايطي اجرايي مي شود که ايران و 5+1 در دوره تمديد مذاکرات هسته اي قرار دارند.
اين پروژه در کنار پروژه کاهش قيمت نفت توسط عربستان سعودي در صدد اين است که با وارد آمدن فشار هاي جهاني به ايران، مذاکرات هسته اي ايران تحت الشعاع قرار گرفته و آنچه که غربي ها به دنبال آن هستند محقق شود.
گفتني است چندي پيش نمايندگان مجلس سناي آمريکا به دنبال تصويب طرحي بودند که حملات سايبري به آمريکا همانند حملات واقعي تلقي شود تا ارتش آمريکا بتواند به آن پاسخ نظامي بدهد.
انتهاي پيام/ط